MadebyDemi
logo

De armbandjes koord

Onze armbandjes zijn allemaal handgemaakt en op allerlei manieren te personaliseren.
Kleuren zijn aan te passen maar ook de steentjes in de cabochons kunnen naar wens aangepast worden.

Mogelijkheden

Hier onder bevinden zich foto's van onze modellen armbandjes.
Ziet u een model maar zijn de kleuren niet wat u wens of andersom stuur dan gerust een berichtje om te vragen naar de mogelijkheden.

Fotogallerij
Armband met tussenzetsel
Prijs va. €5,-
Meer info Geknoopte armbandje met een zilveren tussenzetsel en 2 kralen in het bandje. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen met “Geknoopte armband met kralen”
Bedelarmband
Prijs va. €7.50
Meer info Zilveren bedelarmband gemaakt met een cabuchon middenstuk. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen met “Bedelarmband”
Kumihimo
Prijs va. €5,-
Meer info Kumihimo armbanden met tussenzetsel afgewerkt met magneet of karabijn sluiting. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen met “Kumihimo”
Zilver
Prijs va. €7.50
Meer info Zilveren armband gemaakt met meerdere tussenzetsels met magneetsluiting. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen met “Zilveren armband”
Sambala
Prijs va. €7,50
Meer info Sambala armband gemaakt met kralen en satijnkoord afgewerkt met macrame knoop. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen met “Sambala”
Kralen
Prijs va. €5,-
Meer info Kralen armband met cabuchon middenstuk op stiek geregen. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen met “Cabuchon met kralen”
Cabuchon met macrame
Prijs va. €5,-
Meer info Geknoopt armbandje met cabuchon tussenstuk afgewerkt met een macramé schuifknoop. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen met “Macrame armband”
setje
Prijs va. €15,-
Meer info Combinatie van armbandjes op elkaar afgestemd. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen met “Setje armbanden”